‘Tatjana trekt in bij miljonair van Hessen’

We geloven dat het echte liefde is. Echt! Tatjana Simic (50) schijnt namelijk tot over haar oren verliefd te zijn op de 15 jaar oudere Lex van Hessen, die te vinden was in de Quote 500 op nummer 138 met een geschat vermogen van 190 miljoen. Zo verliefd, dat ze van plan zijn te gaan samenwonen.

In eerste instantie claimden de twee slechts goede vrienden te zijn. Voor Lex is Tatjana wel een heel groen blaadje. Naar verluidt zou Lex namelijk begin dit jaar nog officieel nog getrouwd zijn geweest met Hannie, die op haar beurt weer 15 jaar ouder was dan Lex. Tachtig dus. Ja, u leest het goed… en Hannie schijnt ‘not amused’ te zijn met de relatie volgens de Telegraaf, die morgen uitpakt met een interview met deze dame op leeftijd.

Lex verdiende zijn miljoenen met darmen die gebruikt worden als worsthulzen. Tatjana’s eerdere geliefden Ronny Rosenbaum, Marcel Boekhoorn en Chris Luken waren ook te vinden in diezelfde Quote 500 lijst. Puur toeval natuurlijk.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Hind valt voor miljonair Marcel Boekhoorn
Lees ook:Tatjana heeft gekozen
Lees ook:Tatjana weer vrijgezel
Lees ook:Tatjana Simic en Peter uit elkaar
Lees ook:Tatjana Simic is verliefd op Peter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>