‘Robin Thicke zoende ook met Lana’

Nog meer nieuws over ontrouw vandaag. Zanger Robin Thicke zou namelijk meer hebben gedaan dan knijpen in de billen van Lana Scolaro. Hij zou haar ook hebben gezoend en bijna met haar hebben gevreeën. Dit claimt Lana zelf.

Lana poste na de MTV VMA Awards een foto van haar en Robin op Instagram waarop in de spiegel te zien was dat Robin in haar billen kneep. Nu beweert Lana in de New York Post dat de zanger haar begon te zoen en overal vastgreep. Dit terwijl zijn vrouw Paula Patton op hetzelfde feestje aanwezig was. Volgens Lana interesseerde het Robin niets wat zijn vrouw hiervan zou denken. Ze claimt  bijna de hele avond samen te zijn geweest met de zanger.

Thicke had de 20-jarige blonde Lana een week eerder ontmoet op een feestje van een vriend. “Zijn handen waren overal” laat Lana weten. Eerst duwde Lana de ondeugende zanger nog weg, omdat ze wist dat hij getrouwd was, maar Thicke zou hebben gezegd dat zijn vrouw het geen probleem vond. Na het feestje gingen de twee naar een andere party in Greenwich Hotel. Lana kwam van het toilet af en daar stond Robin weer. Hij deed het licht in het toilet uit en begon te vrijen met Lana. Omdat ze steeds onderbroken werden, gingen de twee niet verder. Na het feest gaf Robin zijn telefoonnummer en zei dat ze hem weer zou zien tijdens de New York Fashion Week.

Robin Thicke is al sinds zijn jeugd samen met Paula Patton en de twee hebben een 3-jarig zoontje samen. Het lijkt er op dat Thicke wat uit te leggen heeft thuis…
Foto: Instagram

Lees ook:Amerika in shock na ‘twerken’ Miley Cyrus bij Robin Thicke (zie video!)
Lees ook:Robin Thicke in de finale van X-Factor
Lees ook:Robin Thicke stelt teleur op MTV Afterparty
Lees ook:Maroon 5 en Robin Thicke zetten Amsterdam op zijn kop
Lees ook:Lana Del Rey casht als het gezicht van Jaguar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>