Interview: Fatima Moreira de Melo (video)

In samenwerking met Quality Bookings TV zullen wij de komende tijd een aantal leuke interviews met Bekende Nederlanders op video broadcasten via Glamourblog.nl. Diverse topsporters, acteurs, presentatoren, zangers en meer zullen de komende tijd het hemd van het lijf gevraagd worden. Deze week hebben we oud-hockeyster en fanatiek poker speelster Fatima Moreira de Mela, die vorig seizoen Expeditie Robinson won. Bekijk het interview hieronder.

Lees ook:Video: Fajah Lourens moest afkicken van wildplassen
Lees ook:Pokertournooi Fatima Moreira de Melo overvallen (zie video!)
Lees ook:Interview: Dennis van der Geest (video)
Lees ook:BN’ers in ‘Expeditie Robinson’
Lees ook:Wie wordt Playboy’s mooiste?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>