Albert reageert op roddel vreemdgaan Onno in Boulevard

In de uitzending van RTL Boulevard heeft Albert Verlinde gereageerd op de aantijgingen dat zijn man Onno Hoes zou zijn vreemd gegaan. Albert heeft laten weten dat er geen sprake is van een breuk, maar dat de twee wel het een en ander te bepraten hebben. Hij las een officiële statement voor die beiden naar buiten hebben laten gaan…
Onno en Albert laten in het bericht weten:

We zijn al 22 jaar samen en in de loop van de tijd zijn onze agenda’s steeds voller en onze verantwoordelijkheden steeds zwaarder geworden. Zeker de afgelopen drie jaar met twee vaste woonplekken is het goed onderhouden van de relatie niet eenvoudig geweest.

Toch hebben we steeds gezocht naar mogelijkheden om elkaar vast te houden en elkaar niet te verliezen. We willen graag onze relatie goed houden met respect voor de vrijheid die we beiden hebben om ook individueel invulling aan onze levens te geven.

Dat gaat met ups en downs en is niet altijd gemakkelijk. Met het oog daarop hadden we onlangs besloten om elkaar niet alleen ieder weekend, zoals te doen gebruikelijk, maar ook doordeweeks vaker te zien in Maastricht of Cromvoirt. Om daarmee te proberen om meer samen te doen en verwijdering tegen te gaan.

Daarom is het buitengewoon onhandig en gezien de functie ongepast, dat Onno, hoewel in zijn vrije tijd en in een emotioneel, onbewaakt moment, zich in het openbaar zo heeft gedragen als vorige week woensdag het geval was.

Albert wist dat er een afspraak was en heeft geen probleem met de ontstane situatie en ziet ook geen reden om de ingeslagen weg niet samen met Onno te continueren. Wij zijn twee volwassen mensen en het is aan ons om hierover na te denken.

Foto: Angel Mulder

[videostrip guid="011959813"]

Lees ook:Albert Verlinde en Onno Hoes gaan scheiden!
Lees ook:Albert Verlinde nu zelf onderwerp roddel: ‘Onno gaat vreemd’
Lees ook:Ton en Heleen van Royen in scheiding
Lees ook:Huwelijk Froukje de Both van de baan, Froukje weer vrijgezel?
Lees ook:Georgina Verbaan weer single!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>