Albert Verlinde nu zelf onderwerp roddel: ‘Onno gaat vreemd’

Roddelkoning Albert Verlinde is nu zelf eens het onderwerp van roddel en achterklap. De man van de RTL Boulevard presentator, Onno Hoes, zou  zoenend gespot zijn met een jonge man.

‘Show Laat’ kwam met de foto’s naar buiten. Op de foto’s is Onno, die burgemeester is van Maastricht, zoenend te zien in de lobby van een hotel. De fotograaf van de foto’s zou in het gesprek tussen de twee opgevangen hebben dat hij en Albert in scheiding lagen. Onno gaf na vragen van ‘Show Laat’ toe dat hij gezoend heeft met de jongen. Hij noemt het een “uiterst onhandige zet”, maar hoopt dat zijn indiscretie in het kader van “verdriet en teveel gedronken” wordt geplaatst. Zijn vader is onlangs overleden. De 24-jarige in kwestie is niet alleen een goede vriend van Onno, maar ook van Albert… Wij zijn benieuwd of Albert hier vanavond nog woorden aan vuil maakt in zijn eigen roddelprogramma.

Mogelijk zouden de foto’s nog gevolgen kunnen hebben voor de status van Hoes als burgemeester. Regionale politici spreken er naar verluidt schande van.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Albert Verlinde en Onno Hoes gaan scheiden!
Lees ook:Albert reageert op roddel vreemdgaan Onno in Boulevard
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling
Lees ook:AIFW: Sneak Preview Mattijs
Lees ook:Antonie Kamerling (44) overleden, zelfmoord

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Albert Verlinde nu zelf onderwerp roddel: ‘Onno gaat vreemd’

 1. Saskia

  Albert maakt regelmatig een melding van het succes of verdriet van zijn schoonfamilie, dus ik zie niet waarom hij dat vanavond ook niet zal doen in Boulevard :) Ben wel benieuwd of hij er nu ook zo “leuk” bij zal lachen… En wat dit nieuws vanavond met de kijkcijfers doet ;)

    /   Reply  / 
 2. Herna

  Wat een misselijke manier om dit incident zo te beschrijven.
  Ik heb respect hoe Albert dit incident heeft afgehandeld vanavond in Boulevard.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>