BN’ers en influentials in de watten gelegd

Dinsdagavond stond hotel The Grand in Amsterdam even op zijn kop. Maar liefst 100 dames, waaronder BN’ers, businessbabes en influentals werden op deze schitterende lokatie een avond in de watten gelegd tijdens het Like My Brand Mom’s Edition event.

Onder meer BN’er moms zoals Bridget Maasland, Jessica Mendels, Suzanne Kleman, Kim-Lian van der Meij, Fajah Lourens. Jelka van Houten en Jasmine Sendar, maar ook veel bloggers en online influencers, mochten deze avond ‘speeddaten’ met maar liefst 12 merken. Roulerend in groepjes mochten zij 10 minuten kennis maken met merken en bedrijven als Skechers, BsaB, Naif, Weleda, I am Jay, Peugeot, Lassus Tandartsen, Uber, Marlies Dekkers en Doctors Inc. om vervolgens met tassen gevuld met goodies naar huis te gaan.

Ook onze hoofdredactrice Angel Mulder had de eer om uitgenodigd te worden voor het Like My Brand event, dat werd georganiseerd door Goodiebag Girl. Zij ging ook nog eens met een geweldige tas Rosalina Nacken naar huis, die werd verloot aan het einde van het event. Zowel de organisatie, de bedrijven, als de gelukkige dames die uit waren genodigd, kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond, getuige de vele enthousiaste berichten op Twitter.

Kijk voor een impressie van deze avond naar onderstaande video.

 

 

Like My Brand from Lassus Tandartsen on Vimeo.

Lees ook:Huis van Richard Branson in vlammen opgegaan (zie video!)
Lees ook:WIN: Een avond glamourous shoppen tijdens Fashion Event 2013!
Lees ook:Brand in vijfsterrenhotel in Londen
Lees ook:Het huis dat Michael Jackson huurde voor 100.000 dollar
Lees ook:Vanavond: Luxury Fair in Scheveningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>