Wat is er met Solange Knowles aan de hand?

Het internet staat vol met memes over het ‘Jay-Z en Solange liftincident’. Wat is er toch allemaal de hand met het zusje van Beyonce?

Een aantal bronnen rondom het stel vertelt dat Solange al aardig wat borrels op had die avond en een nogal agressieve houding aannam. Een opmerking van Jay-Z zou in het verkeerde keelgat geschoten zijn en dat zou aanleiding zijn om er eens flink op los te meppen. (zie hier de video) Eerder werd al gesuggereerd dat Solange jaloers zou zijn op het succes van haar zus, maar dat lijkt toch onwaarschijnlijk. Al vaker heeft Solange gezegd juist trots te zijn op haar grote voorbeeld en bovendien doet Solange het muzikaal lang niet slecht! Dat Beyonce aardig rustig blijft tijdens de aanval van haar zusje zou, volgens ingewijden, komen omdat Solange vaker dit soort uitbarstingen heeft. Ze heeft echter nu alleen de pech dat het is uitgelekt via het beveilingssysteem van het hotel. De directie van dat hotel liet trouwens weten dat tot op de bodem uit te zoeken. Eerder op die avond ging Solange ook al tekeer tegen modeontwerpster Rachel Roy, maar nam Beyonce het wel voor haar op. Rachel Roy vroeg wat Solange ‘ nu eigenlijk voor probleem had’ en Beyonce bitste toen terug dat zij een dergelijke toon tegen haar zusje niet pikte. Zowel Beyonce als Jay-Z houden hun lippen stijf op elkaar over de hele liftrel. Of het hele incident nu vergeten en vergeven is, is maar de vraag. Zusje Solange heeft alle foto’s van Beyonce op Instragram verwijdert en Beyonce plaatste op dat medium weer een cryptische boodschap. Jay-Z en Beyonce waren samen al weer lachend gesignaleerd bij een sportwedstrijd, dus tussen die twee zit het wel goed. We houden het in de gaten!

 

Lees ook:Rachel en Roxeanne Hazes doen mee aan Het Zesde Zintuig
Lees ook:Zowel Rachel als Roxeanne Hazes weer vrijgezel
Lees ook:Rachel Hazes weer vrijgezel
Lees ook:Minnares Tiger Woods gaat in Playboy
Lees ook:Meisje voor Wendy van Dijk: Lizzy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>