One Direction en Bieber door het stof

 

In onze eigen jeugd hoefden we niet zo waakzaam te zijn als jongeren nu. Tenminste, als het gaat om filmpjes en foto’s die zo het internet op worden gegooid. Justin Bieber en One Direction hebben hun lesje in ieder geval wel geleerd. Bieber maakte op zijn 15e een racistische grap en One Direction doet stoer over blowen. En dat allemaal in een filmpje.

De jongens van One Direction (Zayn Malik en Louis Tomlinson) steken in het filmpje vrolijk een joint op en veel fans waren daar niet zo gecharmeerd van.  Sommige fans plaatsten zelfs een filmpje als tegenreactie om een statement af te geven en verbrandden hun toegangskaartje voor het concert.

 

 

 

 

 

 

De boys hebben inmiddels wel hun excuses aangeboden via Twitter en zeggen:” We zijn pas net 20 jaar oud en iedereen doet wel eens stomme dingen op deze leeftijd.”

De meeste fans hebben het hen vast vergeven; één fan was afgelopen weekend lyrisch en in de gloria omdat ze de wassen Madame Tussaud beelden van de heren even op bezoek mocht hebben thuis.
Wat Bieber betreft ligt het toch wat gevoeliger. Hij maakte namelijk nogal een grove grap in een filmpje dat laatst opdook op internet. In de beelden (die zijn gemaakt voor de docu Never Say Never) vertelt hij een mop waar ze in Amerika totaal niet om kunnen lachen. “Waarom zijn zwarte mensen bang voor een kettingzaag? Run n*gga, n*gga, n*gga, n*gga”. Bekijk het filmpje hier en oordeel zelf. Voor Bieber is dit filmpje het zoveelste schandaal rondom zijn persoon. Het schijnt dat zijn PR team er alles aan gedaan heeft om te voorkomen dat de beelden zouden uitlekken, maar helaas pindakaas voor Bieber is dat toch gebeurd. Zelf heeft Justin snel gereageerd en zijn excuses aangeboden. Hij gaf daarbij aan dat hij nog jong was en de kracht van woorden nog niet goed kon inschatten. Tja, Bieber en One Direction mogen dan een compleet PR team hebben,niet alles is te regisseren…

 

 

Lees ook:Video: gekkenhuis in Londen voor première One Direction
Lees ook:Lucky TV blundert met filmpje over ‘dood Beatrix’ (zie video)
Lees ook:Win One Direction’s ‘This is Us’ en meer!
Lees ook:Video: Justin Bieber zingt kerstlied voor Obama
Lees ook:Hmmm de blote billen van John Legend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>