Caro Emerald krijgt Soul Award

Ze heeft al aardig wat prijsjes op de schoorsteen staan; onze Neerlandse jazzdiva en in 2012 won ze bij Radio 6 al eerder een award. Vandaag werd Caro verkozen tot beste artiest in de categorie vrouw en sleept ze de Soul & Jazz Award mee naar huis.
We mogen ook Alain Clark (beste artiest man) en New Cool Collective (beste groep) feliciteren met hun Soulaward. NPO Radio 6 deelde ook nog prijzen uit aan Typhoon (beste live act),  Bo Saris (beste album, met Gold) en Wouter Hamel met zijn beste single Hollywood.

 

 

Lees ook:Alain Clark gaat het maken in Engeland!
Lees ook:De Brits, de winnaars, de optredens…
Lees ook:Zoontje Alain Clark geboren!
Lees ook:Video: Winnaars ‘verrast’ tijdens awardshow ‘Evers Reikt Uit’
Lees ook:Alain Clark is weer vrijgezel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>