Jochem Meijer kan niet slapen na Andre van Duin award

 

Een ontzettend blije Jochem Meijer. Hij ontving dinsdagavond de van Duin Comedy-award.

Het is de eerste keer dat de prijs werd uitgereikt. Jochem kreeg het beeldje overhandigd door Andre van Duin zelf én Mies Bouwman. Op Instagram en Twitter steekt Jochem zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. ‘ Ik kan niet slapen vannacht!’ postte hij naast de foto van de uitreiking. De uitreiking vond plaats tijdens het galafeest in het Beatrixtheater  (Utrecht) voor Andre van Duin, die zijn 50-jarig theaterjubileum vierde.

 

Lees ook:Tommie Christiaan is vader geworden van dochter Lily
Lees ook:Video: Badr en Estelle nog steeds smoorverliefd!
Lees ook:Tumor Jochem Myjer is goedaardig!
Lees ook:Jochem Myjer weer papa!
Lees ook:Haarlem toneel voor Harry Potter première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>