Kane stopt er mee

KaneHet is over en uit. Na 15 jaar stopt rockband Kane er mee. Op de website schrijft de band: ‘En ze leefden nog lang en gelukkig. Zo eindigen de beste sprookjes en vanaf vandaag dus ook het onze. In een fantastisch avonturenboek, waarvan we zelf wel hadden verwacht dat het zou gaan gebeuren, maar nooit hadden kunnen vermoeden dat het zo groots zou zijn, zijn we op de laatste pagina aangekomen.’

Kane scoorde hun eerste hit in 1999 met ‘Where do I go now?’. Hun debuutalbum ‘As long as you want this’ werd dubbel platina. Kane ontving maar liefst zes maal een Edison. De band, die naast Woesthoff en van Leeuwen nogal eens wisselde van bandleden, nam begin dit jaar een sabbatical. Helaas voor de fans is dit de heren Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen zo goed bevallen dat ze nu besloten hebben definitief te stoppen. Het is niet bekend of de heren nog een afscheidsconcert of tour gaan doen.

Foto: Kane.nl

 

Lees ook:‘Kane uit elkaar’
Lees ook:Dochter voor Kane-gitarist Dennis van Leeuwen
Lees ook:Kane maakt titelsong ‘Komt een vrouw bij de dokter’
Lees ook:De Brits, de winnaars, de optredens…
Lees ook:Kane-gitarist Dennis van Leeuwen is best geklede man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>