Hmmm de blote billen van John Legend

Het gaat lekker online, want na de blote billen van Justin Bieber onlangs, is ook de prachtige ass van John Legend te zien op Instagram. En dat hebben we te danken aan zijn vrouw Chrissy Teigen, want zij  fotografeerde haar man toen die naakt voor de televisie stond.

Chrissy’s heeft haar knie strategisch geplaatst opdat alleen de bovenkant van Johns billen goed zichtbaar zijn. Chrissy zou het plaatje niet zomaar hebben geplaatst. Het lijkt eerder op een protest te zijn tegen het beleid van de fotosite Instagram.

Instagram haalde vorige maand een foto weg die Chrissy online zette van een fotoshoot. Je kon er een tepel op zien en dat mag dus niet van de site! Chrissy plaatste allerlei varianten van de betreffende foto, zelfs een plaatje waar de afbeelding was bewerkt tot olieverfschilderij. En ook dat was verboden. Ze lijkt nu net zoals Justin Bieber een statement te willen maken.

Leuk, wie volgt?

Foto/ Bron: Instagram

Lees ook:Christina Curry poseert naakt voor ‘stiefmoeder’ (zie foto!)
Lees ook:Justin Bieber koopt huis Ashton Kutcher voor 8 miljoen
Lees ook:One Direction en Bieber door het stof
Lees ook:‘Robin Thicke zoende ook met Lana’
Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>