Kijk Caitlyn Jenner eens shinen

E! News heeft de eerste exclusieve foto van de promotionele photoshoot voor haar docuserie, I Am Cait, die 2 augustus om 20:00 uur in première gaat op E! vandaag gedeeld.De 65-jarige Caitlyn Jenner straalt als nooit tevoren in haar lange zwarte jurk met tailleriem en een rug van kant.

Nadat ze aan Diane Sawyer en 19 miljoen kijkers onthulde dat ze transgender is, heeft Jenner vaak gezegd dat ze zich eindelijk vrij voelt. Jenner hoopt dat I Am Cait mensen inspireert om hun leven eerlijk te leven.

Wil je meer van I Am Cait zien? De docuserie gaat 2 augustus om 20:00 uur in première op E!

Lees ook:Caitlyn Jenner toont zichzelf in badpak
Lees ook:Caitlyn Jenner durft nog niet in badpak
Lees ook:Ondertussen op Twitter…
Lees ook:Stacey Rookhuizen valt op in Viktor en Rolf tijdens Mary Poppins
Lees ook:Willem Holleeder weer vrij man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>