Docu ‘Unknown Brood’ toont nieuwe beelden van Herman Brood

Regisseur Dennis Alink werkt aan Unknown Brood. Dat wordt een documentaire over zanger Herman Brood. Het is zaterdag 11 juli’2015 exact veertien jaar geleden dat Brood overleed.Nieuwe beelden

In de film zijn opnames te zien die de zanger tijdens de laatste jaren van zijn leven van zichzelf gemaakt heeft en die nog niet eerder zijn vertoond. Herman Brood doorbreekt zijn sex-, drugs- en rock ‘n’ roll-imago door openhartig over zijn onzekerheden over zijn rol als gezinsman en zijn moeilijke momenten met drugs te praten en te tonen.

Verder komen in de film nieuwe interviews aan bod, met onder anderen Henny Vrienten (Doe Maar) en Daniel Lohues (Skik). Ook Herman’s familie en vrienden van hem steunen de documentaire en willen dat het ‘echte’ verhaal van Brood verteld wordt, zodat mensen hem kunnen zien zoals hij werkelijk was.

Meehelpen aan Unknown Brood?

Unknown Brood wordt mede gefinancierd door crowdfunding. Op de website Cinecrowd kunnen belangstellenden geld in het project investeren. De makers hopen binnen een maand tijd 20.000 euro op te halen voor de film.

Lees ook:Expositie Lola zoekt Brood zondag van start
Lees ook:Video: Alain Clark geëmotioneerd bij uitreiking nieuwe CD
Lees ook:Ellemieke Vermolen bevallen van zoontje
Lees ook:De Heineken Ontvoering
Lees ook:Video: Michael Jackson ‘This is It’ trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>