Slash wordt 50 en is drank en drugsvrij

Slash mag donderdag 23 april vijftig kaarsjes uitblazen. Het leek er vijftien jaar geleden nog op dat hij niet ouder dan 35 zou worden. Dat heeft hij zelf aan Der Spiegel onthuld.

“Het gaat goed met me”, zegt Slash in het interview. “Ik heb al negen jaar geen drank en drugs aangeraakt.” In de tijd dat hij nog deel uitmaakte van Guns N’ Roses was dat anders, geeft hij toe: de band hield zich niet in als het om alcohol en diverse soorten drugs ging.

Het kostte hem bijna zijn leven, vertelt Slash. “Ik werd wegens een alcoholvergiftiging in het ziekenhuis opgenomen. De dokters stelden vast dat mijn hart er slecht aan toe was, door mijn manier van leven. Ze gaven me zes weken, maximaal zes maanden. Het leek hen een goed idee als ik een pacemaker zou krijgen. Op mijn vijfendertigste! Ze betwijfelden dat ik mijn leven kon veranderen.”

Maar Slash nam de diagnose serieus. “Ik vond het te vroeg om deze wereld vaarwel te zeggen, al was het maar vanwege mijn kinderen.”

Een dikke hoera alvast dus voor deze sterke persoonlijkheid!!

Lees ook:Moeder Rene Froger overleden
Lees ook:Vader Rene Froger (Bolle Jan) is overleden
Lees ook:Jade Goody heeft ziekenhuis verlaten om thuis te sterven
Lees ook:David Hasselhoff in ziekenhuis met alcoholvergiftiging
Lees ook:Ernst Daniel Smid kapot na dood Roos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>