Caitlyn Jenner durft nog niet in badpak

Caitlyn Jenner  is al best gewend aan haar nieuwe leven als vrouw, maar ze is nog niet klaar om rond te lopen in een badpak, vertelt ze in haar realityserie I Am Cait.

“Ik heb wel een badpak aangehad, maar ben nog niet in het zwembad geweest. Het is te koud nu”, vertelt ze in de uitzending aan haar lovely friends. In een vlog geeft ze later aan dat ze zich nog niet zeker genoeg voelt om zich in badpak te hijsen. “Ik denk niet dat ik er klaar voor ben. Je moet je realiseren dat die andere vrouwen al jaren geleden hun transitie hebben gemaakt. Misschien dat ik het later kan doen als ik me op mijn gemak voel. Nu zie ik het mezelf in ieder geval nog niet doen.”

In de eerste uitzending van haar realitysoap is te zien dat ze ook nog onzeker is over haar stem. “Een ding waar ik nog aan moet werken is mijn stem”, vertelt Caitlyn eveneens. Ze overweegt een operatie voor datgene. “Een operatie zou hier ook verandering in kunnen brengen”, dacht ze hardop, maar Kim ontmoedigde haar gelijk: “Wat als het fout gaat en je je stem verliest?”

Lees ook:Caitlyn Jenner toont zichzelf in badpak
Lees ook:Pamela Anderson halfnaakt op de catwalk
Lees ook:Liegt Joran van der Sloot of niet?
Lees ook:Kijk Caitlyn Jenner eens shinen
Lees ook:Nicolette Kluijver na Playboy nu ook bloot in Viva

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>