Droeg Lenny Kravitz een cockring?

lenny

Oh my Buddha!!! Lenny Kravitz is superhot op social media, omdat hij onlangs op het podium al zingende tijdens zijn hit American Woman uit zijn loeistrakke jeans is gescheurd. Op zich is dat al grappig, maar nu komt het: Lenny Kravitz droeg geen boxershort!! En uitgerekend dat beeld van zijn ‘slurf’ roept vele vragen op. Zo zou hij een cockring hebben gedragen ten tijde van het ongeval. Anyhu… Check zelf maar even.

update: het is een piercing. Lenny heeft ‘m zelfs al eerder getoond.

Lees ook:Sony niet blij met lekken duet Michael Jackson (zie video)
Lees ook:Lenny Kravitz en Dom Pérignon
Lees ook:Relatie Doutzen Kroes is voorbij
Lees ook:Drie popgeneraties op één podium
Lees ook:Seal loves Leica en Leica loves Seal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>