Britney bekroond modekoningin

brOeps she did it …. again, want Britney Spears heeft er weer een bokaal bij te pakken. Zo is ze door Teen Choice bekroond als beste stijlicoon.Britney is helemaal in haar nopjes met haar onderscheiding van modekoningin. “Ik ben hier erg blij mee. Ik experimenteer graag en veel met fashion”, vertelde ze nadat ze haar prijs, een kleurrijke surfplank, uitgereikt kreeg. “Mode geeft ons de kans onszelf uit te drukken en onze persoonlijkheden te laten schinen.”

Brit had ook nog een tip voor haar fans en de rest van modeminnend heelal: “Wees onbevreesd in je keuzes en wees niet bang om jezelf te zijn.”

Lees ook:Britney Spears doodverklaard!
Lees ook:Video: Anna Drijver is stijlicoon
Lees ook:Oops, she did it again? Britney verloofd?
Lees ook:Britney komt naar Europa!
Lees ook:Rihanna neemt geboortejaar tattoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>