Cristiano Ronaldo lijkt op zijn mama

crisCristiano Ronaldo steekt niet onder stoelen of banken dat hij maar wat veel van zijn moeder Dolores Aveiro houdt. Regelmatig post hij kiekjes van zichzelf met zijn mommy.

Hij lijkt ook best wel veel op haar. Vorig jaar werd overigens bekend dat het voetballende wonderkind er bijna niet was geweest. Zijn moeder heeft dat onhuld in haar biografie die vorig jaar is verschenen. Het boek heet: ’Mother Courage’ (ofte ‘Moedermoed’).

Cristiano weet ervan en heeft het zijn moeder al lang en breed vergeven. Hij is zelfs stapel op haar. Zo zou hij erover hebben gezegd:  ’Wanneer hij er achter kwam, zei hij: ‘Kijk moeder, jij wilde me laten weghalen, terwijl ik nu diegene ben die financieel met de scepter zwaait in huis.’

Leuke leestip trouwens dit boek!

foto: Instagram Cristiano

Lees ook:Cristiano Ronaldo is vader geworden!
Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin
Lees ook:Cristiano Ronaldo had sex met minstens 80.000 vrouwen
Lees ook:Ronaldo is een agressief mannetje
Lees ook:Cristiano Ronaldo mag niet meer stappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>