Win een schitterende ketting van Breil!


Dress-for-less is Duitsland’s en Europa’s leidende online designer outlet. Bij Dress-for-less kunt u exclusieve merken van wereldbekende designers vinden. Wereldwijd zijn zij steeds op zoek naar de beste en gunstigste koopjes uit de mode wereld. Dress-for-less is de online outlet met de meest modieuze, gunstigste mode van verschillende designers. Namens deze geweldige webshop mogen wij een een aantal letterlijk schitterende kettingen van het exclusieve merk Breil met een adviesprijs van € 98,90 weggeven!

Bij Dress-for-less kun je er zeker van zijn dat je altijd de mooiste merkartikelen van topkwaliteit tegen de laagste prijzen krijgt. Merken als Calvin Klein, Miss Sixty, Desigual, Dolce & Gabbana en veel meer zijn ruim vertegenwoordigd in de online shop. Om het 1-jarige bestaan van Glamourblog.nl te vieren, kunnen onze lezers nu via deze speciale link 10% discount krijgen op hun aankopen en ook betaal je geen verzendkosten!

Wil jij kans maken op deze schitterende ketting, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welk bedrag ontvang je als je een vriend/vriendin uitnodigd voor Dress-for-less.nl?
(TIP: Het goede antwoord vind je uiteraard op www.dress-for-less.nl)

Mail het goede antwoord voor 14 november naar [email protected] met als onderwerp: Breil. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de goede inzendingen verloten we deze mooie kettingen. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!
Lees ook:Win een schitterende ketting van La Mariposa Blanca
Lees ook:Win een Bruno DVD en T-shirt!
Lees ook:Win een hip horloge of stoere armband!
Lees ook:Win een Bad Alice pakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>