Win een tas van Season Bags


Season Bags
biedt – geïnspireerd door de 4 seizoenen – een breed scala aan tassen aan. Scherp geprijsd, zodat “a bag 4 every season” daadwerkelijk mogelijk wordt! Naast trendy seizoenstassen verkoopt Season Bags ook Italiaanse leren tassen “4 all seasons”. Gewoon, omdat het zonde is deze prachtige tassen slechts één seizoen te gebruiken. Wij geven een paar mooie tassen weg!

Season Bags is opgericht door Tom & Manon Foolen. Sinds december 2008 wonen en werken zij Rome. Een stad met een veelzijdige cultuur en een geweldige historie. In een land waarvan de naam synoniem staat voor mode en kwaliteitsproducten. Waar anders dan in Italië zijn zij in staat de laatste trends voor je te spotten en deze -tegen een betaalbare prijs- naar Nederland te brengen? Juist…

Wij geven drie waanzinnig leuke tassen weg: De SB 007 schoudertas met een formaat van (l)38 x (b)10 x (h)28 cm in pink synthetisch leer – suède look. De tas is geheel afsluitbaar met rits, heeft een afsluitbaar vak aan de achterkant en een extra verstelbare schouderriem. Binnenin zit een groot vak en 3 kleine vakjes voor telefoon, portemonnee etc.

De SB 055 (paars) en de SB 056 (zwart). Een schattig hand/schoudertasje met een afmeting van (l)30 x (b)8 x (h)25 cm in zwart of paars leer/suède. Perfect voor elke party! De tas is geheel afsluitbaar met rits, heeft een extra schouderriem en aan de binnenzijde 1 groot vak.

Deze fabulous bags wil je toch gewoon hebben?! Nou, dat kan! Wij geven namelijk van elke tas 1 exemplaar weg. Wil jij kans maken op een van deze tassen? Mail dan voor 14 november 2009 naar [email protected] met als onderwerp: Season Bags. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden en laat even weten welke tas jij het mooist vindt: de roze, paarse of zwarte. Onder de inzendingen verloten we de tassen. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:De handigste tas voor een Glamourgirl, de Smart Little Bag!
Lees ook:Win GUESS Seductive Eau de Toilette!
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon
Lees ook:Victoria Beckham heeft een tassencollectie van 2 miljoen
Lees ook:Carla Bruni-Sarkozy wint zaak rond naaktfoto

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win een tas van Season Bags

  1. saskia

    Leuke tassen, mooie actie :)

      /   Reply  / 
  2. Marieke

    WOW. Te gek. Deze tassen wil je toch allemaal hebben? En super handig voor elk seizoen! Zag op de site dat ze ook nog eens te betalen zijn. Top, hier ga ik nog veel aan hebben!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>