Bridget Maasland lanceert nieuwe shirts Dutchypuppy

Woensdag 10 februari wordt de nieuwe shirtcollectie van Dutchypuppy gepresenteerd in het statige art-deco pand van de The Sting in Den Haag. Op een bijzondere, rollende catwalk zal deze nieuwe collectie, exclusief ontworpen voor The Sting, aan pers en publiek worden gepresenteerd tijdens een spectaculaire presentatie. De shirts zijn vanaf dit moment exclusief verkrijgbaar bij alle filialen van The Sting.

Deze modeketen doneert 10% van de verkoopprijs van elk verkocht Dutchypuppy shirt aan Stichting Dutchypuppy. Deze Stichting, waarvan Bridget Maasland beschermvrouw is, zet zich in voor een beter bestaan voor zwerfhonden De catwalkshow is voor iedereen vrij toegankelijk. Na afloop krijgen bezoekers de kans meteen een shirt aan te schaffen. Ook zullen vele bn-ers, onder andere Jan Smit, Thomas Berge, Isabelle Brinkman, Horace Cohen, Glennis Grace, Kus, Sebastiaan Labrie, Henk Bres, Anouk Smulders, Dennis Weening, Evelyn Struik, John Williams, Miljuschka Witzenhausen en Jim Bakkum, aanwezig zijn.

Wij zijn helemaal dol op een WOEF! shirt uit een eerdere collectie van Dutchypuppy. Schaf zo’n shirt aan en steun meteen het goede doel!

De lancering van de Dutchypuppy shirtcollectie vindt plaats op woensdag 10 februari 2010,  vanaf 13.00 uur in The Sting, Dagelijkse Groenmarkt 12, Den Haag.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:David Beckham bij H&M
Lees ook:12 Bekende Nederlandse mannen op Dutchypuppy kalender
Lees ook:Anouk zegt wederom concert af
Lees ook:H&M gaat op de luxe tour met Lanvin
Lees ook:Anouk maakt Rutger Castricum verlegen (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>