Shoppen in het World Fashion Centre!

We hebben een leuke, exclusieve shoppingtip voor je… Het World Fashion Centre is doorgaans uitsluitend toegankelijk voor bedrijven in de modebranche, maar twee keer per jaar tijdens de FashionDays is het World Fashion Centre toegankelijk voor de consument. Je kunt dan uw slag slaan en tegen bijzonder gunstige prijzen kleding en accessoires uit collecties kopen. Koop merken als Armani, Miss Sixty, Moschino jeans, Gucci, Ugg Austraila, Guess, Prada, Burberry, Diesel, D&G, Ed Hardy, Iceberg, Reef, Replay en nog veel meer met grote korting. Dit wil je dus niet missen!

Het World Fashion Centre in Amsterdam is het grootste modehandelscentrum ter wereld, met meer dan 300 showrooms en talloze nationale en internationale merken/labels. In het World Fashion Centre tref je een ruime sortering dames-, heren- en kinderkleding aan. Van feestkleding tot jeans kun je hier kopen. Tevens treft u een groot assortiment mode-accessoires aan. Voor alle leeftijden kun je hier je slag slaan. In 2010 worden de Fashiondays gehouden op 9,10 en 11 April en 1,2 en 3 Oktober. Je krijgt enkel toegang tot het World Fashion Centre met een vooraf gekocht entreebewijs. Op www.fashiondays.nl kun je je toegangskaarten bestellen voor april en oktober 2010. Bestel snel kaarten, want vol=vol!

Lees ook:WIN: Een avond glamourous shoppen tijdens Fashion Event 2013!
Lees ook:Ga met Glamourblog naar Top Model of Colour!
Lees ook:Broek met een luchtje
Lees ook:Nederlands Elftal gaat los in Brazilië (zie foto’s!)
Lees ook:Oh Jesus! (deel 2)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shoppen in het World Fashion Centre!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>