Win een horloge van TooLate Watches!

TooLate Watches staan symbool voor strak, simpel, kleurrijk en innovatief design.Het ontwerp van TooLate Watches is door de Italiaanse ondernemer Alé Fogassi ontdekt in het Museum of Modern Art (MoMa) in New York. Fogassi gaf het uurwerk de juiste Italiaanse stijl en flair en maakte het zo tot een ‘must have’ voor iedereen. In Italië is TooLate een ware hype en inmiddels worden de horloges verkocht in meer dan twintig landen in Europa, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika. Wij geven deze week een aantal exemplaren weg!

De TooLate Watches zijn gemaakt van siliconen rubber, zijn tot 10 meter diep waterdicht en verkrijgbaar in twee verschillende maten. De original-lijn is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren: wit, zwart, grijs, violet, lila, fuchsia, koraalrood, donkerrood, lime, lichtblauw, electric blauw, donkerblauw, geel, oranje en coffee. Voor de nachtvlinders is er een speciale Glow in the dark-lijn met vijf in het donker oplichtende kleuren. Een fashion item voor elke denkbare gelegenheid. Ook de verpakking in strak ontworpen milieuvriendelijke flesjes is een opvallende eye-catcher.

TooLate komt vanaf deze zomer met een nieuwe lijn. Na het eerste succes van de original-lijn die in 15 frisse kleuren verkrijgbaar is, volgt de Acid-editie met 5 fluorescerende kleuren. Op het werk, op het strand, tijdens sporten of tijdens een avondje uit, voor elke gelegenheid is er wel een passende kleur die een outfit helemaal afmaakt. De horloges zijn in twee maten verkrijgbaar MEDIUM (17cm) en LARGE (19,5 cm)

Wil jij kans maken op zo’n hip horloge van TooLate Watches? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

In hoeveel kleuren is de original lijn verkrijgbaar?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. TooLate. Vermeld in je mailtje even de maat en de kleur die je zou willen winnen en je adresgegevens. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 16  april 2010.

Lees ook:Glitter & Glamour van PUPA
Lees ook:Win Piens Planner 2012 én een notitieboek!
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Xperience Weightless Foundation
Lees ook:Win GUESS Seductive Eau de Toilette!
Lees ook:Win Dove producten en kaarten voor het ‘All You Need is Love’ concert!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win een horloge van TooLate Watches!

  1. Saskia

    Ik vind ze super cool!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>