Jort Kelder de lucht in!

Het moest er een keer van komen, SuitSupply gaat samenwerken met Jort Kelder, Mr Bretels himself. Samen hebben ze een pak ontwikkeld in een luxe stof (super 140) met veel handmade details zoals handgemaakte knoopsgaten. Daarnaast is het pak uitgerust met extra zakjes in de voering en een subtiele moneybelt in de broekband. Een handige plek om bijvoorbeeld je bonus in te verstoppen. Op aandringen van Jort Kelder wordt het pak (uiteraard) standaard geleverd met een paar bretels.

Het 925-pak is geweven van een super 140-wol. Ofwel: Amsterdam – Rotterdam doe je retour met 1 kilo ragfijne garen. Dat betekent dat het vederlicht is, uitstekend draagbaar en klaar voor iedere hittegolf. Natuurlijk wordt het 925 pak in de winkels op maat gemaakt. Het pak draagt het label van de business- en entertainmentsite van Jort Kelder genaamd 925. De site voor de bevolker van de Zuidas tot Kop van Zuid. En die Kelder mag dan een gemankeerde jurist zijn, van textiele kwesties heeft ie wel degelijk verstand. Zo schreef de Bij ons in de BV- en Bij ons in de PC-presentator met co-auteur Yvo van Regteren Altena de textiele Bijbel Man & Pak en de binnenzakversie Pak op Zak.

De bijbehorende campagne is zowel mooi als hilarisch te noemen. Jort die aan zijn bretels aan een parachute hangt, maar tevens stoer is met zijn vliegershelm. Jort wordt zo toch bijna echt cool… al blijft het jammer van die “hoog water in het dorp” broeken.

Lees ook:Jort op zoek naar de grootste en langste…
Lees ook:Video: Oud Zuid
Lees ook:Lauren Verster (30) en Jort Kelder (46) een stel
Lees ook:Pieter Storms sloeg Jort Kelder na uitzending DWDD
Lees ook:Het stulpje van Jort Kelder nog steeds te koop

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jort Kelder de lucht in!

  1. Anton

    Lijkt meeen mooi pak, maar inderdaad jammer van dat hoog water in het dorp. Ik neem aan dat je dat er bij er op maat maken wel uit kan laten halen ;-)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Erotische campagne Suit Supply mag niet meer op Facebook | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>