Kate Moss bij opening TopShop

Gisteren werd in Londen een nieuw filiaal van TopShop geopend. Bij de opening in het chique Knightsbridge vlakbij warenhuis Harrods werd het publiek verrast met de aanwezigheid van Kate Moss. Kate heeft een eigen kledingcollectie die door de winkelketen wordt verkocht. Na de opening gingen TopShop eigenaar Sir Philip Greeen en Kate samen eten bij het Londense restaurant Zuma om de opening te vieren. Zie de foto’s van de opening hieronder…

Lees ook:Kate Moss naakt en raakt Topshop kwijt
Lees ook:William en Kate, de officiele trouwfoto’s
Lees ook:Glamour en dronken celebs op 50e verjaardag Simon Cowell (zie foto’s)
Lees ook:Eten in dertig geuren in Ivy
Lees ook:Kate Moss is het nieuwe gezicht van Dior Addict

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>