Marlies Dekkers bijna gearresteerd tijdens premiere SATC 2

Lingerie-godin Marlies Dekkers werd gisteren bijna gearresteerd tijdens de Nederlandse premiere van Sex and the City 2. Marlies laat dit zelf weten op Facebook, nadat Bastiaan van Schaik er gisteren al melding van maakte op Twitter.

Marlies zag dat aan het eind van de film Carrie Bradshaw een zwarte klassieke marlies|dekkers bh droeg. Marlies stond op en riep enthousiast uit hoe geweldig ze er uitzag met die bh. Terwijl ze dit deed pakte ze jaar blackberry en maakte een foto van het beeldscherm. Nog geen twee seconden later stond er iemand van de bewaking naast haar, die haar vroeg de zaal te verlaten en de foto te deleten. Marlies vroeg of ze gearresteerd zou worden, maar gelukkig mocht ze nadat ze beloofde de foto te deleten weer naar binnen om de film verder af te kijken…

Of ze de foto daadwerkelijk gedelete heeft is nog maar de vraag, want Marlies poste vandaag de bewuste foto. Zie de foto hier.

Lees ook:Marlies Dekkers voor de rechter gesleept
Lees ook:Marlies Dekkers legt beslag op panden Rob Heilbron
Lees ook:Hoger beroep in lingerie-oorlog
Lees ook:Je ziet door de bandjes de BH niet meer!
Lees ook:Video: Katja en Birgit sexy in Blackout

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Marlies Dekkers bijna gearresteerd tijdens premiere SATC 2

  1. Pingback: Tweets die vermelden Marlies Dekkers bijna gearresteerd tijdens premiere SATC 2 | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>