Eigen kledinglijn voor Golden Girl Betty

Je zal maar 88 lentes oud zijn en je eigen kledinglijn op de markt krijgen… Het overkomt Golden Girls-actrice Betty White. De enige nog levende Golden Girl krijgt een kledinglijn die gelanceerd wordt in samenwerking met Jerry Leigh.

In tegenstelling van wat je zou verwachten bevat de lijn geen oude oma-jurkjes en bloesjes, maar hippe sweaters en t-shirts. Deze zijn allemaal bedrukt met haar foto. Een t-shirtje gaat in Amerika 28 dollar kosten en de sweaters, die allemaal een wasbare koptelefoon bevatten om je iPod of MP3-speler op aan te sluiten, is er voor 48 dollar. Wij vragen ons wel af of hippe tieners met de afbeelding van een 88-jarige rond gaan lopen, maar wellicht missen wij de Betty-hype compleet hier in Europa.

Lees ook:Slecht jaar voor duurste huizen van Amerika
Lees ook:‘Golden Girl’ Bea Arthur overleden
Lees ook:Elton John maakt blingbling iPod voor het goede doel
Lees ook:De jurkjes van Victoria Beckham hot onder celebs
Lees ook:Help, American Idol favoriet is homo!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>