H&M gaat op de luxe tour met Lanvin

H&M gaat op de luxe glamourtour met een nieuwe designercollectie. Na onder meer Jimmy Choo, Viktor & Rolf en Matthew Williamson is het nu het luxemerk Lanvin dat een collectie voor het modewarenhuis zal ontwerpen.

De hoofdontwerper van Lanvin, Alber Elbaz, en de ontwerper van de herenlijn, de Nederlander Lucas Ossendrijver, zullen een collectie ontwerpen. De collectie voor H&M zal bestaan uit een dames- en een herenlijn en zal op 2 november getoond worden aan de wereld. Op de verkoop van de ‘Lanvin for H&M’ collectie zal je dan nog even moeten wachten, de collectie zal vanaf 23 november wereldwijd verkrijgbaar zijn in 200 filialen van H&M.

Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Versace
Lees ook:David Beckham bij H&M
Lees ook:Bekende dames maken kennis met ‘Addy for Steps’
Lees ook:Bridget Maasland lanceert nieuwe shirts Dutchypuppy
Lees ook:Lacroix voor Desigual, de eerste beelden!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “H&M gaat op de luxe tour met Lanvin

  1. Elizabeth

    Woow ik hou van lanvin!! Spannend =)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>