Carice van Houten het nieuwe gezicht van MEXX

Actrice Carice van Houten is het nieuwe gezicht van MEXX. De actrice zal te zien zijn in de ME+XX spring/summer 2011 campagne van MEXX.

Met Carice van Houten heeft MEXX, de grootste Nederlandse actrice gecontracteerd als het gezicht van de campagne voor de women-collection. Het is de eerste keer dat Carice haar gezicht verbindt aan een campagne. Carice die bekend is van o.a de films; Komt een vrouw bij de dokter, De gelukkige huisvrouw en Zwartboek, is erg blij met de samenwerking met MEXX.

Carice: “MEXX is een mooi Nederlands merk die staat voor Metropolitan Casual lifestyle. Onder Metropolitan Casual versta ik iemand die leeft, werkt en zich laat inspireren door het stadsleven. Persoonlijk sluit het Metropolitan Casual lifestyle helemaal aan op mijn eigen levenstijl. De nieuwe campagnes van MEXX met de slogan ME + XX staan voor individualiteit en een eigen persoonlijkheid durven te hebben. Dit is iets waar ik me erg mee kan identificeren”.

De campagne met Carice zal vanaf voorjaar 2011 te zien zijn.

Lees ook:Carice van Houten topless voor Mexx
Lees ook:Carice van Houten boos om foto tepel Revu (zie foto!)
Lees ook:Trailer: De Gelukkige Huisvrouw met Carice van Houten
Lees ook:Carice van Houten was verliefd op Paul de Leeuw
Lees ook:De sexy foto’s van Eva Mendes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>