Victoria’s Secret maakt er een feestje van (zie foto’s!)

De modeshows van lingeriemerk Victoria’s Secret zijn altijd al een feestje, maar deze keer pakten ze wel heel erg uit. Misschien was het omdat onze Doutzen Kroes (want zwanger) en Heidi Klum ontbraken.

Wel op de catwalk stonden onder meer Lily Donaldson, Adriana Lima en Karolina Kurkova. Daarnaast waren er veel celebs aanwezig zoals Paris Hilton, Estelle en Vin Diesel. Katy Perry zong de avond aan elkaar en ook Akon zong een nummertje. Zie enkele foto’s hieronder!

Lees ook:Broers Michael bij premiere This is it (zie foto’s)
Lees ook:De nieuwe Victoria Secret babes!
Lees ook:Huur het zomerhuisje van de Hiltons!
Lees ook:Adriana Lima is zwanger
Lees ook:Video: Modellen weer sexy voor Victoria’s Secret

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>