Marktplaats verwacht Lanvin-stormloop

Als morgen de vrouwen elkaar de ballerinajurkjes en zebra trenchcoats uit de handen trekken, staan de eerste exemplaren van de Lanvin H&M collectie alweer op Marktplaats. Dat verwacht de handelssite op basis van de voorgaande H&M collecties…

Modeliefhebbers die voorgaande jaren misgrepen, kunnen nog wel op Marktplaats terecht om een item van Jimmy Choo, Roberto Cavalli of Victor&Rolf te bemachtigen. Dit jaar werd nog volop gehandeld in voorgaande design collecties op Marktplaats:

Top 5 H&M collecties op Marktplaats

1. Roberto Cavalli 4958 items
2. Jimmy Choo 4740 items
3. Sonia Rykiel 2203 items
4. Matthew Williamson 1345 items
5. Viktor&Rolf 1276 items

De afgelopen zeven maanden werd er in totaal voor een bedrag van 93 miljoen euro aan nieuwe en tweedehands schoenen en kleding te koop aangeboden. Merkkleding is zeer populair. In dezelfde periode bekeken vrouwen bijna 320 miljoen advertenties met merkkleding en -schoenen. Het aandeel merkkleding is goed voor 23 miljoen euro. Schoenen hebben een aandeel van 20 miljoen euro, het aanbod van zowel jurken als mantels heeft een waarde van 4 miljoen.

Lees ook:Jimmy Choo en Ugg gaan samenwerken
Lees ook:Elisa Sednaoui gezicht Cavalli geurlijn
Lees ook:Het ‘modeclubje’ van Cavalli
Lees ook:Betalen met een Cavalli!
Lees ook:H&M gaat op de luxe tour met Lanvin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>