Exclusief op Glamourblog: Wereldpremière TRON: Legacy

Zondagavond vond in een ijskoud Londen de wereldpremière plaats van de film TRON: Legacy. Glamourblog.nl was hier exclusief bij aanwezig. Onder meer de acteurs Jeff Bridges en Olivia Wilde waren bij deze première aanwezig, maar ook onder meer de band The Script, McFly, castleden van GLEE en Jason Derulo. De komende dagen lees je alles over deze bijzondere première, film en afterparty op Glamourblog.nl en hebben we uiteraard heel veel exclusieve foto’s en een filmpje voor je! Hou het in de gaten!

Photo: Angel Mulder

Lees ook:Londen in de ban van TRON: Legacy
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling
Lees ook:Langs de rode loper met Glamourblog.nl: TRON: Legacy
Lees ook:Grootse première Komt een Vrouw bij de Dokter
Lees ook:Sterren stralen op galapremière Soldaat van Oranje (foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>