Style Report: Stylish London!

Enkele weken geleden vertelden we je al over ons tripje naar Londen om te gaan kerstshoppen. Dit weekend werd georganiseerd door The Class Company in opdracht van Levi’s. Het werd een stijlvol weekendje met veel hoogtepunten…

Zo verbleven we in het Verta Hotel. Een spiksplinternieuw, stijlvol hotel aan de Thames in de wijk Battersea. Niet echt centraal gelegen, maar in een kwartiertje zitten we met de taxi in hartje centrum. Het hotel is zeer stijlvol en meer dan luxe te noemen. Wij noemen een bad én seperate douche, televisie in de badkamer, een heerlijk ruim bed, een gigantisch televisiescherm én een helicopterlandplaats voor de deur. Ideaal voor the rich & famous.

Na het kerstshoppen konden we ons even omkleden en opknappen in het hotel om vervolgens te gaan dineren in één van de hippe hotspots in Londen, restaurant Hakkasan.

Dit restaurant wordt geprezen voor de beste dim sum ter wereld. Veel internationale celebs dineren hier dan ook. Tijdens ons etentje in dit restaurant moesten we het niet alleen doen met de aanwezigheid van de Nederlandse celebs die wij bij ons hadden zoals Quinty Trustfull, Marly van der Velden, Gigi Ravelli en Fajah Lourens, maar liepen we ook Caroline Tensen nog tegen het lijf. Buitenlandse celebs wisten we helaas niet te spotten. Hakkasan is een Aziatisch fusion restaurant met een Michelinster. En dat was te merken. Het eten was werkelijk tongstrelend. Zo heerlijk! Nadeel is wel dat ze twee zittingen op een avond hebben en het een beetje leek of we aan het eind weggekeken werden. Natafelen op je gemak is er dus niet bij. Maar goed, wij gingen toch de clubs van Londen onveilig maken, dus dat was niet zo’n probleem.

We begeven ons na het diner naar Club Luxx in Mayfair. Een club die aan de buitenkant niet zo makkelijk te vinden is, want deze bevindt zich in de kelder van Restaurant Cielo, wat wel op de gevel staat aangegeven. Je moet het dus weten om er te komen of op uitnodiging binnen komen, wat het exclusief maakt. Het is geen grote club, er kunnen slechts 200 mensen in. De club bestaat overigens nog niet eens een jaar, dus dit is ook een van Londen’s nieuwste hotspots. De inrichting is gedaan door de Italiaanse architecte Rossella Stina. Strak, maar stijlvol. Wij nemen plaats aan een van de privétafeltjes en genieten van de, overigens niet goedkope, drankjes. Uw verslaggever hield het om half twee overigens voor gezien, daar de dag al om half 5 begon. Het heerlijke bed in Hotel Verta riep…

De volgende dag konden we nog snel wat shoppen en kregen we een Fashionista High Tea, ook wel Pret-a-Portea genoemd, in het bekende vijfsterrenhotel The Berkeley. Wat een heerlijkheid. Koekjes en Haute Couture Cakes in de vorm van Louboutins, tasjes, jurkjes en hoedjes, die op dat moment hot zijn. Elke zes maanden wordt het menu aangepast op de huidige mode. De hapjes zijn bijna te mooi om op te eten. Een enkeling van ons besluit dan ook enkele items in een doosje mee te nemen als souvenir voor thuis.

Al veel te snel wordt het weer tijd om naar het vliegveld te gaan. Dit geweldige weekendje Londen zit er weer op. Een weekend waarin we enorm in de watten werden gelegd. Alle lof dan ook voor de dames van The Class Company, die dit weekend namens Levi’s voor ons verzorgd hebben. Iets dat ook wel eens gezegd mag worden na alle negatieve berichtgeving rondom ‘een bepaald showbizzhuwelijk’…

Zie ook: Kerstshoppen in Londen: over billen en meer…

Foto’s: Levin de Boer

Lees ook:Kerstshoppen in Londen: Over billen en meer…
Lees ook:Duurste restaurant opent op Ibiza
Lees ook:Bas Westerweel ontdekt Jules
Lees ook:Kyupiddo Ibiza, hotspot met schitterend uitzicht!
Lees ook:Michael Jackson begraven (zie foto’s en video!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Style Report: Stylish London!

  1. Pingback: Kerstshoppen in Londen: Over billen en meer… | Glamour

  2. Hassankhan

    I like it!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>