Gigi en Marly: Kuise Meisjes

Een aantal weken terug was ik twee dagen op stap in Londen met onder andere de GTST-actrices Gigi Ravelli en Marly van der Velden. Eén ding viel me meteen op tijdens dit weekend: hun gigantische (letterlijk!) leuke oorbellen! Heel verrassend was het antwoord op de vraag waar ze deze oorbellen vandaan hadden, want de dames maken deze oorbellen zelf en verkopen ze ook nog eens online in hun eigen online shop: kuisemeisjes.nl

Trouwe kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden zullen de oorbellen al eens eerder voorbij hebben zien komen in de afleveringen waarin ze gedragen worden door Lorena en Nina (Gigi en Marly dus). Ik moet eerlijk bekennen nooit te kijken, dus had ze compleet gemist.

Je draagt de oorringen per één stuk, iets wat een grote trend begint te worden. Gigi en Marly maken deze geweldige oorbellen in hun spaarzame vrije uurtjes en tussen de opnames door. Van elk ontwerp maken ze slechts enkele stuks, dus je hebt een vrij unieke oorbel.

Het zijn stuk voor stuk opvallende ontwerpen en ze hebben voor elk wat wils, van heel kleurrijk tot meer bescheiden. De prijzen van de oorbellen liggen tussen de 20 en 40 euro per stuk en je kunt er natuurlijk ook gewoon twee bestellen als je één oorbel toch wat te gewaagd vindt.

De oorbel wordt geleverd in een mooi doosje met een “Kuise Meisjes” zegel met daarin de oorbel in een zakje. Superleuk om kado te geven of om te krijgen natuurlijk! Het assortiment verandert met regelmaat, dus het is aan te raden af en toe even een kijkje te nemen wat voor leuks ze nu allemaal weer hebben. Nou ja, we kunnen eigenlijk nog maar één ding zeggen: kijk snel op hun vernieuwde website www.kuisemeisjes.nl en oordeel zelf…

Foto’s: Bob Hersbach

Lees ook:Kerstshoppen in Londen: Over billen en meer…
Lees ook:Video: Glamour in Nederland is ver te zoeken
Lees ook:Playboy wil Estelle Gullit en Gigi Ravelli
Lees ook:Win een schitterende ketting van La Mariposa Blanca
Lees ook:GTST Marly van der Velden uit de kleren in Playboy

31 Reacties // Reageer

31 thoughts on “Gigi en Marly: Kuise Meisjes

 1. sita

  ze zijn echt vetttt!
  en ik kijk iederedag gtst ik heb ze gezien!!
  i love it

    /   Reply  / 
 2. Romee

  Ik maak ze ook wel eens, met een hawai slinger, bedeltjes van een andere oorbel of armband, en een simpele oorbel (ring)! Echt een leuke zomertrend.

    /   Reply  / 
 3. sanne

  ik vind die oorbellen te gek.
  ik heb ze zelf ook

  xxx

    /   Reply  / 
 4. merel

  Sorry dat ik het zeg, maar ik vind ze echt super lelijk

    /   Reply  / 
 5. Amanda

  http://Www.kuisemeisjes.nl zijn oplichters!
  Ik heb 2 weken geleden een oorbel besteld, 33,90
  De betaling was mislukt, geld was afgeschreven….. Ik heb 18 mailtjes gestuurd, verspreid over 2 weken… Geen reactie
  De site updaten kunnen ze wel, maar reageren niet…
  Ik ga morgen maar even aangifte doen

  Groetjes, amanda

    /   Reply  / 
  1. Redactie Auteur

   Amanda, ik kan je verzekeren dat het geen geval van oplichting is. Ik weet dat de meiden het enorm druk hebben, de winkel loopt storm en misschien is je mail (verstuur je via hotmail misschien?) wel in de spambox is beland. Als je wilt mag je een mail sturen naar [email protected], dan zullen wij zorgen dat de mail naar hun prive-adressen wordt doorgestuurd en het wellicht opgelost wordt.

     /   Reply  / 
 6. Ramona

  Hier hetzelfde,

  heb 4 weken terug een oorbel besteld en 31 euro al vooruitbetaald..
  NIKS ontvangen! Heb al 3 mailtjes gestuurd erover en gewoon geen antwoord.

  Belachelijk!!!

    /   Reply  / 
 7. kyrandia

  De klachten over kuise meisjes,kom ik steeds vaker tegen op div sieraden forums .
  Het is nou niet echt bepaald netjes dat je klanten die in bezit zijn van een hotmail adres met hun klachten of vragen in een spambox terecht laat komen.
  Bij de bestelling vragen ze ook naar een email-adres.
  Ze weten dat ze klanten hebben met een hotmail ,erg slordig als je die met hun vragen of klachten dumpt naar een spambox .
  zelf bezit ik ook een juwelen site en ga heel anders met mijn klanten om .

    /   Reply  / 
 8. Redactie Auteur

  Wij hebben even kontakt gehad met Gigi. Ze hebben een externe partij ingeschakeld om alle problemen op te lossen en als het goed is, wordt alles deze week opgelost en verwerkt.

    /   Reply  / 
 9. Chantal

  Ik heb 5 weken geleden 2 oorbellen besteld, en moest 70 eoro betalen, wat ook al lang afgeschreven is. Ik heb nog steeds niks ontvangen, en al een aantal mailtjes gestuurd, waarvan 1 bericht terug gekregen dat de oorbel (en) zouden worden bezorgd. Nog steeds niks ontvangen, ze kunnen wel de site updaten maar reageren niet. Belachelijk!

    /   Reply  / 
 10. amanda

  ik zal je is vertellen, het bericht wat ik zondag heb geplaatst hier, heb ik op 7 andere sites ook geplaats.. o.a op die van de maker van de website..

  en toen had ik zondag avond opeens een mailtje van de site zelf, en Marly.. het word geregeld..

  het gekke is alleen… marly zei zelf tegen mij ” morgen krijg je weer bericht van mij ” dus maandag..

  maar het is nu woensdag en ik heb nog steeds geen bericht.. vermoeiend.. beloof dan niks weetje.. zeg dan ” deze week krijg jij nog bericht “

    /   Reply  / 
 11. Anoniem

  Het zelfde probleem hier!! Nog steeds niks ontvangen, ik geef ze nog even de tijd maar anders ga ik contact opnemen met Radar of Kassa, want zo ga je niet met je klanten om en al helemaal niet als je van die belachelijk hoge prijzen vraagt voor 1 oorbel.

    /   Reply  / 
 12. lindy

  Hallo,

  Ik en mijn zus hebben 3 weken geleden 3 oorbellen besteld en we hebben ze nog steeds niets ontvangen ondertussen heeft mijn zus 4 mailtjes gestuurd en ze krijgt geen antwoord, ik heb ook gemaild en ik kreeg een vaag mailtje terug dat de oorbellen waren uitverkocht een beetje raar dus als ik ze al heb besteld en BETAALD €83!! daaronder stond dat ze het na zou kijken als ze mijn odernummer kreeg die ik dus allang in de 1e mail heb gezet.. ik vind dit echt belachelijk mijn zus kan blijkbaar naar haar geld fluiten. Ohja ik heb nog steeds geen antwoord op mijn 2e mail. Ze blijven steeds zeggen het is druk..goed geregeld NOT! very pissed dus!

  gr.

    /   Reply  / 
 13. lieke

  Als ik dit zo allemaal lees ben ik blij dat ik mijn oorbellen koop bij jewel of kyran

    /   Reply  / 
 14. jolanda

  IK heb ook bijna de oorbellen besteld maar ik hou er niet van om voor uit te betalen,dus heb het ook niet gedaan.
  naar een aantal maandjes kreeg ik ineens een pakje en ja wel van de kuise meisjes,ik snapte er niks van!!!
  ik had niks besteld,en toch een oorbel ontvangen en volgends het factuur ook betaald ik dacht kan niet ik zoeken op mijn afschriften en helmaal niks betaald. ik heb ze dus gratis ,tja het is in mijn voordeel.
  ze maken echt behoorlijke fouten dus ik zou iedereen af raden om voor uit te betalen, het is ook te gek voor worden ze zijn echt erg duur en ik ben er ook achter dat je ze zelf ook heel makelijk kan maken.
  dit kan voor jou dus twee dingen betekenen of je moet echt heeeeel erg lang gaan wachten of je ben je geld kwijd en daar kan je helemaal niks aan doen je heb vrij willig het geld over gemaakt en dat is heel ereg vervelend.
  zo zie je maar niet iedereen is goed te vertrouwen ookal ben je supper bekent van de tv.
  gr jolanda

    /   Reply  / 
 15. jolien

  Dat ze fouten maken is bekend Jolanda ,maar maak jij nu niet ook zelf een fout? want je schrijft: zo zie je maar niet iedereen is goed te vertrouwen.je hebt iets gehouden waar je geen recht op hebt .
  Dan vraag ik me af hoe ze aan jouw adres komen ? je schrijft bijna besteld ..heb je dan iets ingevuld ?

  Over het vooruit betalen .Het is vrij normaal om vooruit te betalen voordat je artikel verstuurd wordt. Mensen die iets aanbieden, willen ook niet opgelicht worden, dus vooruitbetaling staat niet gelijk aan oplichting. Als je dit te eng vindt, kan je misschien een afspraak maken voor het ophalen van het item en betalen bij overhandiging.

  Bestellen via internet bij webwinkels is over het algemeen veilig, Het is wettelijk verplicht dat een webshop alle contact- en adresgegevens online vermeldt, met het nummer van de Kamer van Koophandel.

  Dus Jolanda wat je verteld komt heel ongeloofwaardig over ,het zou dan ook zeer netjes zijn als je de kuise meisjes niet in kwaad daglicht plaatst en hun netjes die oorbel terug zou sturen .

    /   Reply  / 
 16. Corinda

  Fouten maken kan iedereen over komen. Ik ben zelf heel erg tevreden over Kuise Meisjes. Ik heb zelf al meerdere malen besteld. En heb tot nu toe altijd netjes m’n bestellingen ontvangen. De laatste keer duurde het wel wat langer dan 12 dagen. Maar de oorbellen werden netjes per post bezorgd. Heb toen omdat het langer duurde gemaild om te vragen of de oorbel al onderweg was. En ik kreeg toen netjes binnen een uur een mail terug wanneer de oorbel verzonden zou worden. Ik ben erg te vreden en de oorbellen zijn zoveel mooier dan de imitaties. Ik begrijp daarom ook niet waar de klachten vandaan komen.

    /   Reply  / 
 17. Amy

  De oorbellen zijn bij mij gewoon binnen gekomen! =D Ben er heel blij mee!! Geen seconde spijt van gehad, je ziet het verschil wel met de echte en de neppe oorbellen. Deze zijn echt super mooi!

    /   Reply  / 
 18. esmee

  Nu ik heb de 3 oorbellen retour gestuurd wat een aanfluiting en dan met zijn drietjes in een zwart doosje gepropt waarvan de gratis oorbel ook nog een kapot is.
  We hebben ze retour gestuurd en nu maar afwachten welke datum we ons geld terug krijgen want dat zal wel even duren we hebben nog steeds niets.
  Nu een aanfluiting hoe het is verstuurd voor zoveel geld en absoluut zijn geld niet waard.
  ben nu benieuwd welke datum mijn geld retour komt.

    /   Reply  / 
 19. Gwen

  Ik heb er vorige week een besteld bij http://www.koningkado.nl Daar kosten ze maar 9,95. Ik had hem binnen 1 dag in huis en het ziet er supergoed uit.

    /   Reply  / 
 20. mamarij

  Als je een beetje handig bent heb je ze zo nagemaakt…..En anders mail je mij maar….

    /   Reply  / 
 21. nadine

  ik heb 4 dagen terug een oorbel besteld! en vandaag al in huis!

  dus gaat echt niet altijd fout!

    /   Reply  / 
 22. Jel

  Te koop via internet (kijk eens op Marktplaats): 1 creool 6 cm doorsnee a 1,50.
  Losse bloem minder dan 1 euro. Verzendkosten 0,44. Klaar!

    /   Reply  / 
 23. mar

  gewoon zelf maken, kun je ook nog eens je eigen creativiteit in kwijt en het is stukken goedkoper heb net mijn eerste gemaakt 1.50 voor de oorbel 44cent voor de bloem 10 cent voor de kettingjes 1euro voor de bedel :)

    /   Reply  / 
 24. J.G.W. Timmer

  Mijn dochter heeft het syndroom van Down en werkt bij Sherpa Werk te Eemnes.
  Daar worden de oorbellen van de kuise meisjes gemaakt.
  Sherpa Werk verzorgt dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.Mijn dochter kijkt graag naar GTST en was razend enthousiast toen die twee kuise meiden die oorbellen kwamen afhalen.
  Helaas heeft zij tot op heden geen oorbel kado gehad,ze zijn mij te duur.
  Wel moet zij van deze regering maandelijks een eigen bijdrage betalen om daar te mogen werken.Dit is de wereld op zijn kop.

    /   Reply  / 
 25. merel

  echt geweldige oorbellen !!!

    /   Reply  / 
 26. Eve

  Vervelend te horen dat mensen door kuisemeisjes.nl zijn ‘bedonderd’ maar als je echt je geld terug wilt; gewoon even speuren op kamer van koophandel et voila:

  Hoofdvestiging
  1e Jan vd Heijdenstr 30 V 3, 1072TV AMSTERDAM

    /   Reply  / 
 27. Pingback: Glamourblog Jaaroverzicht 2011 | Glamour

 28. Jolanda

  Ook ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst voor 2 oorbellen. Ongeveer 50 Euro vooruitbetaald. Heb de oorbellen nog steeds niet ontvangen en er wordt niet gereageerd op mijn mailtjes.
  Het is mij al een paar weken ook niet meer gelukt om de website te bezoeken (wegens onderhoud is webshop tijdelijk niet bereikbaar).
  Ook ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben.

    /   Reply  / 
  1. Redactie Auteur

   Ik zou even contact opnemen met Label13.nl, Jolanda. Dat is van dezelfde dames.

     /   Reply  / 
   1. Jolanda

    Redactie, bedankt voor de tip. Ik heb inmiddels ook een mail gestuurd naar Label13.nl. Ook hier totaal geen reactie. Ik heb de hoop al opgegeven dat ik de oorbellen nog zal ontvangen. Ga ervan uit dat ik het geld kwijt ben. Kan niets anders zeggen dan dat ik dit echt geen stijl vind.

      /   Reply  / 
    1. Gwen

     Ik zou de media opzoeken. Mail de Telegraaf of wat dan ook. Het lijkt mij dat die dames met hun bekende koppies niet zitten te wachten op negatieve publiciteit…

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>