Christian Lacroix voor Desigual

Wat H&M kan, dat kan Desigual ook. Het Spaanse merk komt met een designercollectie. De couturier die zijn naam hieraan heeft verbonden is Christian Lacroix. De lijn zal aankomend najaar in de winkel liggen en een tweede collectie zal in de zomer van 2012 volgen.

Lacroix ging in 2009 failliet. Door dit faillisement mag de ontwerper zijn eigen naam niet meer gebruiken, dus het is nog onduidelijk welke naam hij zal gebruiken voor deze collectie van Desigual. Wellicht alleen zijn innitialen CL.

Christian Lacroix ontwerpt sinds zijn faillissement voornamelijk theaterkostuums en richt hotels in. Dit doet hij onder de naam XLXC. Kijkend naar zijn laatste zomercollectie uit 2009 (zie foto) lijken Lacroix en Desigual prima bij elkaar te passen. Wij zijn benieuwd naar de collectie…

Lees ook:Lacroix voor Desigual, de eerste beelden!
Lees ook:Monique Collignon failliet
Lees ook:Danser Christian Polanc had affaire met Sylvie
Lees ook:De Olsen zusjes stijliconen van 2010
Lees ook:Win een paar hippe NOBRAND schoenen!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Christian Lacroix voor Desigual

  1. Pingback: Lacroix voor Desigual, de eerste beelden! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>