‘Miljonair in de verkoop’

Uitgeverij Gijrath Media Group (GMG) zou de tijdschriften Miljonair, JFK, Jackie en Green.2 in de verkoop hebben staan. Er zouden al onder andere onderhandelingen zijn met uitgeverij Sanoma en de Amsterdamse investeerder Ronald van de Laar (oa Sandd).

Dit meldt Telegraaf vandaag. GMG zou al jaren verlies lijden op de tijdschriften. GMG zou alleen nog maar draaien op het succes van de Miljonair Fair, die jaarlijks in Moskou en Amsterdam wordt gehouden. GMG zou zich nog wel bezig willen houden mer de organisatie van dit soort evenementen. GMG-oprichter Yves Gijrath ontkent een mogelijke verkoop. Hij zou zelfs nieuwe bladen willen aankopen en is onder meer geinteresseerd in het tijdschrift Quote.

Lees ook:Sarah Ferguson opent Miljonair Fair
Lees ook:Yves Gijrath begint televisiezender
Lees ook:Marijke Helwegen gestopt door de ME
Lees ook:The Event: nog exclusiever dan de Miljonair Fair
Lees ook:Naomi Campbell verhuist naar Rusland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>