Lacroix voor Desigual, de eerste beelden!

Gisteren lieten we je al weten dat Christian Lacroix een aantal collecties voor het Spaanse merk Desigual zou gaan ontwerpen. Nu hebben we de eerste beelden van deze collectie voor je…

Gisteren presenteerde Desigual namelijk in Barcelona, met een originele catwalk show, haar AW11 collectie genaamd dream… welke in samenwerking met Christian Lacroix tot stand kwam. Met deze nieuwe collectie wil Desigual een steun betuigen aan alle dromers over de hele wereld: “Leef je leven, volg je verlangens, geef niet op, overstijg je verwachtingen en blijf boven alles dromen…” Alles is mogelijk.

De ontwerpen uit de dameslijn zijn geïnspireerd op folklorische winterkleding uit Oost Europese landen. Het merk showt sexy strakke jurkjes met open rug details voor nachten die nooit meer hetzelfde zullen zijn. Voor de meer klassieke dames onder ons heeft Desigual kledingstukken in haar puurste vorm. De snijlijnen en de patronen zijn vereenvoudigd, tricot en katoen worden vermengd en de prints hebben weer die extra touch met een knipoog waar Desigual zo bekend om staat.

Lees ook:Christian Lacroix voor Desigual
Lees ook:H&M gaat op de luxe tour met Lanvin
Lees ook:Eerste catwalkshow op natuurijs
Lees ook:De Olsen zusjes stijliconen van 2010
Lees ook:Danser Christian Polanc had affaire met Sylvie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lacroix voor Desigual, de eerste beelden!

  1. Desigual

    Echt heel mooie kleren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>