De handigste tas voor een Glamourgirl, de Smart Little Bag!

Wij hebben hem gevonden, de ultieme tas voor een echte glamourgirl. De Smart Little Bag van by LouLou doet qua uitstraling niet onder voor de duurste merktasjes . Het is een superhandig tasje dat een portemonnee en clutch in één is. De SLB heeft ruimte voor je mobiel, pasjes, 2 extra ritsvakken, een spiegeltje en een het handige ‘clutch greepje’. Je kan hem meenemen in een grotere tas (zodat je niet hoeft te graaien naar je mobiel, sleutels of lipstickje) of aan je pols naar een feestje of om handig snel even een boodschap te halen.

‘By LouLou’ is geïnspireerd op het Parijs van de jaren 50, de kokette Parisiennes (minettes) met een vleugje humor, ‘by LouLou’ is vrolijk, vrouwelijk en… Frans! Aan elke SLB by LouLou vind je dan ook twee bedeltjes, waaronder een Eiffeltorentje. Sommige tassen zijn uitgevoerd met zilverkleurige, andere met goudkleurige bedels.

De SLB heeft verder:
- Een vakje voor je telefoon (een Blackberry of iPhone past er ook in)
- Make-up spiegeltje
- Clutch greepje
- Sterke YKK ritsen
- 12 vakjes voor creditcards
- 2 extra ritsvakken

De SLB is van echt rundleer. Deze fashion musthave is verkrijgbaar in BigBird (struisvogel), ClassyCroco (glimmende krokodil) en LusciousLuxury (heerlijk zacht leer). BigBird en ClassyCroco zijn van rundleer dat bewerkt is met de betreffende diermotieven. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en keus uit gouden of zilveren rits en bedels, dus er is altijd een SLB die past bij jouw outfit. Er komen zelfs hele zomers kleurtjes aan zoals lime en felroze, die vanaf april te koop zullen zijn. Wij zijn gegaan voor zomers wit voor overdag en mooi stijlvol zwart voor de avond-uurtjes.

Het enige verschil met de peperdure merktassen is de prijs. De Smart Little Bag by LouLou kost namelijk slechts 49,95. Je kunt ze heel makkelijk online bestellen op www.koningkado.nl (kijk onder trends/tassen). Tijdelijk betaal je bij deze shop geen verzendkosten voor de SLB, dus sla je slag!

Lees ook:Hèrmes ontwerpt auto-interieur Smart
Lees ook:wHeels: Smart, Smarter, Smartst…
Lees ook:Win een tas van Season Bags
Lees ook:Carla Bruni-Sarkozy wint zaak rond naaktfoto
Lees ook:100% Cityguide als App

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>