H&M gaat samenwerking aan met Versace

Op en top glamour bij H&M binnenkort. De winkelketen kondigt een samenwerking aan met Versace. Donnatella Versace zal in het najaar van 2011 een collectie voor H&M ontwerpen.

De collectie blikt terug op het levendige erfgoed van het Italiaanse modemerk met veel leer, prints, kleur en uitbundigheid. Niet alleen dames- en herenkleding met het label Versace for H&M zal in de winkels komen te liggen, maar ook een aantal items voor het interieur.

“Ik ben heel enthousiast over onze samenwerking met H&M en om op deze manier hun brede klantenkring te bereiken. De collectie is typisch Versace, en perfect voor H&M en Versace fans wereldwijd” laat Donatella weten.

De collectie zal vanaf 17 november te koop zijn via de online shop en de fysieke winkels van H&M. Daarna zal er nog een vervolg komen, want ook een pre-spring collectie van Versace voor H&M zal vanaf 19 januari verkrijgbaar zijn in de online shop.

Lees ook:In de rij voor Versace by H&M (zie video)
Lees ook:David Beckham bij H&M
Lees ook:Jimmy Choo en Ugg gaan samenwerken
Lees ook:Nieuwe sieradenlijn in Nederland: Ibiza Passion
Lees ook:H&M gaat op de luxe tour met Lanvin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>