Ronald Kahn wordt eigenaar Sapph

Miljonair Ronald Kahn, de vriend van Sylvana Simons, is eigenaar geworden van lingeriemerk Sapph. De eigenaar van onder andere Coolcat, American Today, M&S en Wonderwoman, heeft een meerderheid van de aandelen van het bedrijf overgenomen. Hoeveel Kahn heeft neergeteld voor het bedrijf is niet bekend.

Rob Heilbron blijft na de verkoop nog wel actief als marketingmanager voor het merk. Hij begon zijn carrière als de marketingmanager achter het merk O’Neil en wist binnen korte tijd voor grote naamsbekendheid voor Sapph te zorgen. Sapph staat bekend om de grote billboards langs de weg met schaarsgeklede dames en heren onder het motto “Dress less to impress. Onlangs verloor het bedrijf een rechtzaak tegen Marlies Dekkers.

Lees ook:Marlies Dekkers voor de rechter gesleept
Lees ook:Miss Nederland Universe 2013 Stephanie Tency nieuw gezicht van Sapph
Lees ook:Hoger beroep in lingerie-oorlog
Lees ook:Rechters in de knoop met BH-bandjes
Lees ook:Marlies Dekkers legt beslag op panden Rob Heilbron

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ronald Kahn wordt eigenaar Sapph

  1. Toontje

    Haha, alweer ‘n slimme zet van Sapph eigenaar Rob Heilbron. Hopelijk blijft de nieuwe eigenaar Miljonair Ronald Kahn de succesvolle stragedie van Sapph handhaven. Grote opzienbare billboards langs de grote wegen trekken nu eenmaal de aandacht, betere en tevens goedkopere reclame kan het lingeriemerk Sapph niet krijgen. Kwalitatief zijn de BH’s zéker zo goed als van hun concurent MD, bovendien zijn de BH’s van Sapph gelukkig voordeliger en betaalbaar. Haha, nog meer zorgen voor Marlies die haar te dure lingerie, BH’s steeds moeilijker kan verkopen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>