Marlies Dekkers legt beslag op panden Rob Heilbron

Lingerieontwerpster Marlies Dekkers heeft beslag laten leggen op enkele panden van Rob Heilbron in Scheveningen en Amsterdam. Dekkers meent geld tegoed  te hebben van Heilbron nadat de rechter bewezen achtte dat het bedrijf Underlines BV haar bh-bandje had gekopieerd.

In een reactie laat Rob Heilbron weten dat hij de beslaglegging niet begrijpt. “Ik wil me niet vervelend uitlaten over Marlies Dekkers, maar ze slaat de plank volledig mis. Het bedrijf Underlines is door de rechter veroordeeld, maar daar ben ik geen eigenaar of bestuurslid van. Ik ben dus helemaal geen partij en er is geen vordering. Begrijpelijk is het wel als je zoveel schuld hebt bij diverse banken.”

Heilbron reageert laconiek vanuit zijn woonplaats Tel Aviv: “Als je zoveel schuld hebt moet je wel op jacht naar geld, maar bij mij is ze aan ‘t verkeerde adres”.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Marlies Dekkers voor de rechter gesleept
Lees ook:Ronald Kahn wordt eigenaar Sapph
Lees ook:Rechters in de knoop met BH-bandjes
Lees ook:Hoger beroep in lingerie-oorlog
Lees ook:Marlies Dekkers bijna gearresteerd tijdens premiere SATC 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marlies Dekkers legt beslag op panden Rob Heilbron

  1. Pingback: Marlies Dekkers legt beslag op panden Rob Heilbron - Blog.nl (Blog) | Strandvizier

  2. Pingback: Marlies Dekkers laat beslag leggen op panden Rob Heilbron - Telegraaf.nl | Strandvizier

  3. Henriette

    Schokkende reportage van #Zembla over #telegraaf die zich voor karretje van #Sapph laat spannen om Rotterdamse fotograaf te slopen dit blijkt uit de uitzending van 16-7-2011 16.20-22.00 uur Zembla NL2 “De Chocolade letters van de Telegraaf”

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>