In de rij voor Versace by H&M (zie video)

Voor dag en dauw stonden ze in de rij: de fashionista’s die hoopten een item van Versace for H&M te scoren. Rond 5 uur ‘s ochtends werden de eerste modepopjes al gesignaleerd bij het filiaal in Amsterdam, waar de deuren om 8 uur open zouden gaan. Het lijkt er op dat deze dames niet zo veel moeite hadden hoeven doen, want in de online shop die vanaf 10 uur van start ging met de verkoop zijn nog steeds vrijwel alle items verkrijgbaar. Is Versace dan toch niet zo’n hype als verwacht?

Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Versace
Lees ook:Theeleuten met Jean Paul Gaultier en Karl Lagerfeld
Lees ook:Gekoeld strandje in Dubai
Lees ook:Marktplaats verwacht Lanvin-stormloop
Lees ook:Michael Jackson veiling afgeblazen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>