Vogue komt naar Nederland

Er komt eindelijke een Nederlandse versie van Vogue. Dit bevestigde Fiona Hering in RTL Boulevard. Fiona gaat zelf ook aan de slag voor het tijdschrift. Ook Glamour-hoofdredactrice Karin Swerink stapt over naar het blad. Zij wordt ‘de Anna Wintour van de lage landen’.

Fiona heeft vandaag haar bureau bij Vogue ingericht. “Ik kreeg kippenvel toen ik hoorde dat er een Nederlandse versie van de modebijbel zou komen. Mijn bureau heb ik vandaag ingericht” vertelt ze in Boulevard. Het is nog niet bekend wanneer het eerste nummer in de schappen zal liggen.

Lees ook:Claudia Schiffer nog steeds sexy op de cover van Vogue
Lees ook:Dit is de uiteindelijke versie van Shine voor het songfestival!
Lees ook:Lady Gaga in rauw vlees bikini
Lees ook:Siedah Garrett’s ‘Man in the Mirror’ Michael Jackson tribute
Lees ook:Michelle Obama op de cover van Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>