Bekende dames maken kennis met ‘Addy for Steps’

Een aantal bekende Nederlandse dames mochten vandaag als eerste kennis maken met ‘Addy van den Krommenacker designed for Steps’. Tijdens een Valentijnslunch maakten Addy’s muzes en vriendinnen, waaronder Tanja Jess, Antje Monteiro, Tatjana Simic en Quinty Trustfull kennis met de betaalbare collectie van de ontwerper.

Sinds Addy van den Krommenacker tien jaar geleden begon als couturier, worden zijn ontwerpen gedragen o.a. door vele bekende Nederlandse vrouwen en zijn ze vaak te bewonderen op internationale rode lopers. Zijn jurken staan voor vrouwelijkheid en glamour. Veel vrouwen lieten de modeontwerper weten dat ook zij, net als o.a. bekende actrices, zangeressen en prinsessen, graag een ‘Addy’ zouden dragen als ze daar het budget voor hadden.

De afgelopen maanden heeft Addy van den Krommenacker in het geheim gewerkt aan deze speciale, betaalbare collectie die exclusief verkrijgbaar zal zijn bij Steps. Op deze manier worden de ontwerpen van Addy van den Krommenacker bereikbaar voor een groter publiek. Hiermee komt niet alleen de wens uit van veel bewonderaars maar ook die van de ontwerper zelf; Addy wil graag van iedere vrouw een prinses maken. Addy van den Krommenacker ging een samenwerking aan met een modeketen om zijn wens werkelijkheid te laten worden. De ontwerper koos voor Steps omdat deze modeketen ook bekend staat om haar jurken en vrouwelijkheid in hun collectie centraal staat.

De Addy for Steps collectie, die op 13 maart tijdens Addy’s modeshow in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam voor het eerst in z’n geheel aan pers & publiek getoond zal worden, kenmerkt zich door een verfijnde en luxe afwerking en is beschikbaar in een gelimiteerde oplage. De prijzen van de jurken variëren in Nederland van € 119,95 tot € 219,95. Overige items in de collectie, zoals een off shoulder blouse, zijn al verkrijgbaar vanaf  € 69,95. Voor meer informatie zie: www.addyforsteps.com.

Foto: Roy Beusker

Lees ook:H&M gaat op de luxe tour met Lanvin
Lees ook:‘Niet Maria Karin maar Mary Borsato maakte jurk Yolanthe’
Lees ook:11 Bekende Nederlandse vrouwen met hun zus in de schijnwerpers
Lees ook:David Beckham bij H&M
Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Versace

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>