Ruud Gullit eindelijk met al zijn kids samen (zie foto!)

Ruud Gullit heeft zes kinderen en blijkbaar zijn deze kinderen nog nooit allemaal samen geweest, want de trotse Ruud toont deze foto op Twitter met de woorden: “I am so proud of my kids. First time all together. Who can be against that???”

Ruud trouwde drie maal. Uit elk huwelijk heeft Ruud twee kinderen. Met Yvonne de Vries kreeg hij twee dochters; Felicity and Charmayne. Met zijn tweede vrouw, de Italiaanse Christina Pensa, kreeg hij ook twee kinderen; zoon Quincy en Sheyenne. Estelle Cruijff en Gullit, die in 2000 trouwden, zetten samen eveneens twee kinderen op de wereld; zoon Maxim en dochter Joelle. Zijn huwelijk met Estelle strandde onlangs. Estelle heeft nu een relatie met de veelbesproken Badr Hari.

Foto: Ruud Gullit/Twitter

Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden
Lees ook:‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:Dit is Margaritha, de nieuwe vriendin van Ruud Gullit!
Lees ook:Zoon Ruud Gullit opgepakt bij drugsdeal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruud Gullit eindelijk met al zijn kids samen (zie foto!)

  1. Tom

    Zo te zien hebben ze het allemaal erg goed!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>