Miss Nederland Universe 2013 Stephanie Tency nieuw gezicht van Sapph

Miss Nederland Universe 2013 Stephanie Tency is het nieuwe gezicht van het succesvolle lingeriemerk Sapph. Dit is niet de enige verandering. De collecties van Sapph hebben een nieuwe look en feel gekregen.  Het merk is meer sophisticated geworden. Ook de fotografie is net even anders dan we gewend waren van het trendsettende lingeriemerk.

Wellicht dat de rechtzaak met Marlies Dekkers ook nog invloed heeft gehad in de wijzigingen in het design van de lingerie. Of het merk vond het gewoon tijd voor verandering. Zie de foto’s en oordeel zelf.

Lees ook:Marlies Dekkers voor de rechter gesleept
Lees ook:Hoger beroep in lingerie-oorlog
Lees ook:Ronald Kahn wordt eigenaar Sapph
Lees ook:Je ziet door de bandjes de BH niet meer!
Lees ook:Opnieuw uitstel vonnis lingerie-oorlog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>