WIN: Een avond glamourous shoppen tijdens Fashion Event 2013!

Urenlang struinen in het World Fashion Centre, waar de helft van de winkels of niet open is of de moeite niet waard is, een klef broodje na afloop en tegenwoordig struikel je er ook nog eens over de trolly’s… het lijkt de huishoudbeurs wel. Het moet je ding zijn, maar wij hebben het na een aantal maal wel gehad met de Fashion Days in het WFC. Wij gaan dit jaar voor wat meer glamour en verplaatsen onze jaarlijkse shopping spree naar Fashion Event 2013.

Dit stijlvolle evenement biedt meerdere topmerken onder één dak en is meteen ook een leuke avond uit voor jou en je vriendinnen. Er is een DJ, een optreden van een band en dat alles in een mooie entourage met hapjes en drankjes. Shop merken als Supertrash, Replay, Dept, MEXX, Guess, Marlies Dekkers, maar ook kinderkleding, tassen en accessoires met kortingen van 50 tot 80%! Er zijn modeshows en workshops, dus een complete avond uit vol entertainment. Fashion Event is in september, oktober en november op verschillende data te vinden in Groningen, Nieuw-Vennep, Nieuwegein en Nijkerk.

De kaartverkoop van dit outlet & sample sale shopping walhalla is nu begonnen en er zijn per lokatie maar een beperkt aantal tickets, dus bestel NU je kaarten. Kijk voor meer info en bestellen van kaarten op www.fashionevent2013.nl

WIN!
Wij geven deze week aan aantal kaarten weg voor Fashion Event 2013!
Wil jij kans maken op een avondje shoppen en stappen met een vriendin op een avond naar jouw keuze? Like dan de pagina van Fashion Event 2013 op Facebook en stuur een e-mail naar [email protected] o.v.v. Fashion Event met je adresgegevens en op welke datum jij dit bijzondere fashion event zou willen bezoeken. Onder de inzendingen verloten wij gastenlijstplekken voor dit event. Meedoen met deze winactie kan t/m 15 juni a.s.

Volg ook Glamourblog.nl op Facebook en mis geen nieuwtje of winactie meer!

Lees ook:Win VIP-kaarten voor Sandro’s Kitchen op 31 mei!
Lees ook:BN’ers en influentials in de watten gelegd
Lees ook:Vanavond: Luxury Fair in Scheveningen
Lees ook:Ga met Glamourblog naar Top Model of Colour!
Lees ook:Gordon niet meer welkom op Dutch Valley

Geen reacties // Reageer