Te grote borsten voor Dior

De meeste mannen zijn dol op grote borsten. Toch hebben de grote modehuizen liever een maatje minder. Dit blijkt wel weer uit het volgende. Het 22-jarige Britse model Jourdan Dunn heeft volgens eigen zeggen een te grote boezem naar de smaak van het Franse modehuis Dior. Om die reden zou ze geweigerd zijn voor een modeshow in Parijs. Zie de video hieronder.

Lees ook:Franz Ferdinand en Marion Cotillard voor Dior
Lees ook:Kate Moss is het nieuwe gezicht van Dior Addict
Lees ook:Modetycoon Edgar Vos (78) overleden
Lees ook:Dior introduceert peperdure telefoon
Lees ook:Salma Hayek getrouwd met Franse Miljonair!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>