Wannahave voor de ideale garderobe!

 

Heb je eindelijk de ideale garderobekast of zelfs een walking closet en dan word je gek van die irritante klerenhangers die niet netjes blijven hangen.

Het is een gedoe om die dingen recht en met de haakjes aan dezelfde kant te hangen en het oogt hoe dan ook rommelig. Bovendien zijn het vaak de lelijkste dingen om te kopen en geven we er dus vaak liever geen geld aan uit. Af en toe gooi je er achteloos een set van vijf in je boodschappenmandje, maar er lang over nadenken doe je vast niet.  Weinig keuze ook, het is geen gebruiksvoorwerp dat vele hippe ontwerpen kent. Des te unieker dat een designer dacht: ‘dat moet anders!’

De Cliq Coat Hanger heeft namelijk geen irritant haakje, maar een magneet en klik je dus zo vast aan een metalen roede. Ideaal! Geen rommelig en irritant haakje meer en veel sneller klaar met organiseren. Verkrijgbaar in wit, zwart en in hout-look. Er kan zelfs twee kilo aan hangen. Het bureau Flow Design won er dit jaar mooi de Red Dot Award mee.  Ze zijn binnenkort te verkrijgen via hun webshop.

 

Lees ook:Win een schitterende ketting van La Mariposa Blanca
Lees ook:Victoria en David Beckham zorgen ook voor glamour in de badkamer
Lees ook:Bling Bling make-up van Swarovski
Lees ook:ADV: Help een kind en ga naar de Unicef Webshop
Lees ook:Sylvie van der Vaart sexy in zwemkleding (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>